Menu
Vergaderen

Review TIP – Vergaderen op een landgoed in Heemskerk

Dit betoverende hotel in Heemskerk is gelegen op een uitgestrekt 13e-eeuws landgoed. Ideaal geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Van 4 uur tot meerdaagse vergaderingen of trainingen biedt deze prachtige locatie uitstekende faciliteiten.

Het hotel heeft 65 kamers, waaronder één luxueuze suite. Al onze kamers beschikken over een uitnodigend interieur, eerste klas voorzieningen en een eigen balkon of terras met pittoreske uitzichten op het bos. En met de mogelijkheid om maximaal 250 personen onder te brengen in de 11 vergaderruimten van ons kasteel, biedt het hotel NH Marquette een ongelooflijke setting voor zakelijke bijeenkomsten, banketten en allerlei privé-evenementen.

“Indruk was zeer goed. Een mooie omgeving, zeer geschikt en rustig voor een intensieve vergadering. Alle medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Alleen was er de 2e dag een bruiloft die gebruik maakte van de hal waar wij onze koffie moesten halen. Dit leek ons niet zo leuk voor het bruidspaar. Prijs / kwaliteit verhouding was boven verwachting goed. Wij hebben zeer goed gegeten. Complimenten namens het gehele Managementteam van Houtwerf.” Aldus S. Tutuarima

Lees hier meer over Vergaderen op een landgoed in Heemskerk

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl