Menu
Vergaderen

Spectaculair en anders vergaderen – met anti-slipcursus

Wilt u iets bijzonders ervaren samen met uw zakelijke partners? Dat kan op het Safety Experience Center met een Anti Slipcursus. Ook te combineren met een (uitgebreide) vergadering.

Wilt u iets bijzonders toevoegen aan uw zakelijke bijeenkomst met relaties of collega’s? Deze vergaderlocatie in Rosmalen, voorheen genoemd ‘Het Huis van de Toekomst’ geeft absoluut inspiratie. Daarnaast biedt deze locatie de mogelijkheid om het zakelijke wat informeler af te sluiten met een rijvaardigheidstraining.

Spectaculaire Anti Slipcursus
De training bestaat uit onderstaande onderdelen:

  • Theorie verkeersveiligheid – Interactieve theoriesessie waarin waarneming, verkeersinzicht en voertuigkennis, gevaarherkenning en afleiding in het verkeer centraal staan
  • Algemene voertuigbeheersing – Afwisselende stuuroefeningen waarin u alles leert over een goede stuurhouding en kijktechniek: de basis voor veilige verkeersdeelname.
  • Noodstop- en uitwijkoefening – Goed remmen is essentieel om een ongeval te voorkomen. U leert de remcapaciteit van uw auto zo optimaal mogelijk te gebruiken en de controle over uw voertuig te behouden.
  • Onder- en overstuur oefening – Ongevallen in de bocht ontstaan bijna altijd door over- of onderstuur. U leert controle over uw auto te behouden en schades en ongevallen te voorkomen.De training wordt uitgevoerd in BMW’s en Mini’s die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld.

Lees hier meer over Vergaderen met Spectaculaire anti-slipcursus in Brabant

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl