Menu
Vergaderen

Top 3: Beste vergaderlocaties in Amsterdam

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in onze hoofdstad, Amsterdam? Bekijk onze top 3 best beoordeelde vergaderlocaties in Amsterdam!


4-uurs arrangement met fantastisch uitzicht over Amsterdam
Amsterdam RAI biedt vergader- en congresarrangementen inclusief zaalhuur, WiFi, beamer, scherm, flipover en onbeperkt gebruik van koffie, thee, mineraalwater en frisdranken.

Gemiddelde score: 8: “Heel goede locatie, verzorgd arrangement. Goede service. Om te onthouden. Jammer dat je uit het gebouw moet om naar het restaurant te gaan. In de winter is dat waarschijnlijk een bezwaar. Nu ging het nog; het was niet te koud.”


8 Uurs Vergaderarrangement – Een dag vergaderen in Amsterdam
Voor een dag vergaderen, training of boardmeeting op een uitstekend te bereiken locatie, in een bijzondere en unieke ruimte die beschikt over uitstekende faciliteiten! Laat u op die dag dan inspireren en boek uw meeting op deze unieke vergaderlocatie of trainingslocatie gelegen aan de rand van Amsterdam.

Gemiddelde score: 9: “Wilde jullie nog even een compliment sturen n.a.v. de Off-Site van ons Management Team bij jullie gisteravond. Zij waren lovend over zowel locatie als diner.”


Top vergaderlocatie bij het Vondelpark in Amsterdam
Deze moderne vergaderlocatie ligt in het centrum van de stad, in de omgeving van het Vondelpark en op loopafstand van het Leidsplein. Op slechts enkele minuten afstand bevinden zich tal van bezienswaardigheden en is het hotel ideaal gelegen in de nabijheid van de Zuidas en diverse bedrijven.

Gemiddelde score: 8: “Prima locatie. Catering ook uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.”, “Perfecte locatie, goede voorzieningen in vergaderruimte.”


Op zoek naar een andere vergaderlocatie? Bekijk ons ruime aanbod op Vergaderen in Amsterdam