Menu
Vergaderen

Top 3 Vergaderen in een Stadion

Een vergadering, maar dan op een unieke locatie. Heeft u er wel eens over nagedacht om te vergaderen in een voetbal stadion? Uw event op maat in Kyocera Stadion in Den Haag, uw vergadering in het PEC stadion van Zwolle of uw vergaderen in het stadion van ADO Den Haag, het is allemaal mogelijk.

Uw event op maat in het Kyocera Stadion in Den Haag
Of u nu alleen een plenaire zaal nodig heeft voor uw bijeenkomst of een groot congres wilt organiseren waarbij u wellicht wel 10 subzalen nodig heeft, ADO Hospitality & Events ontvangt u graag in het Kyocera Stadion. Alle ruimtes in het stadion worden optimaal benut. Van de statige Residentie Club, de chique Senaatskamer tot aan de kleedkamer, u kiest de gepaste ruimte voor uw evenement!

Boek uw event in het Stadion van ADO den Haag al vanaf €35,- p.p.

8-uurs vergaderarrangement in het stadion van PEC Zwolle
In elke ruimte van het IJsseldelta Center vindt u de rust en het comfort voor doelgerichte bijeenkomsten. Het event center heeft een industriële uitstraling en is multifunctioneel in te delen naar uw wensen. Naast de meeting rooms is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te houden in een van onze prachtige lounges en/of skyboxen.

De vergaderarrangementen worden aangeboden inclusief zaalhuur. Indien u een andere invulling wenst van uw vergadering of bijeenkomst is het uiteraard mogelijk om een om een op maat gemaakt arrangement voor u samen te stellen.

Boek uw vergaderarrangement in het stadion van PEC Zwolle al vanaf €64,50 p.p.

Vergaderen in het stadion van ADO Den Haag
Het Kyocera Stadion is de thuis basis van eredivisionist ADO Den Haag. Echter biedt het moderne stadion ook tal van mogelijkheden voor allerlei soorten evenementen. Van concert tot congres of kleine vergadering, het Kyocera Stadion biedt de mogelijkheid.

Het hoofdgebouw van het Kyocera Stadion is uitgerust met diverse zalen. Alle ruimtes zijn te huur voor evenementen. Met grote zalen zoals onze Business- en Residentie Club ,welke een capaciteit hebben van zo’n 700 personen, zijn beurzen, congressen en presentaties prima mogelijk. Maar ook een vergadering of workshop vanaf 10 personen behoort tot de mogelijkheden met zalen zoals de Senaatskamer en Spelershome.

Boek uw vergadering in het stadion van ADO Den Haag al vanaf €14,50 p.p.

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl