Menu
Vergaderen

Top 3 Vergaderlocaties in Brabant

Op zoek naar een unieke locatie in voor uw overleg, vergadering of boardmeeting in Brabant? Bekijk onze top 3 vergaderlocaties in Brabant.

1. Vergaderen in het Bavaria Brouwerijcafé
In het centrum van Lieshout is het Bavaria Brouwerijcafé gevestigd, een unieke en veelzijdige Brabantse locatie voor uw vergadering, bijeenkomst, (product)presentatie, receptie, workshop, besloten diner en/of kleinschalige beurs. Het Bavaria Brouwerijcafé beschikt over een 3-tal multifunctionele en sfeervolle vergaderzalen, allen voorzien van audiovisuele middelen. De locatie beschikt over een breed scala aan mogelijkheden en vergaderarrangementen. Bij de locatie is er voldoende gratis parkeergelegenheid en is er in de locatie een mobiel oplaadpunt voor smartphones en tablets aanwezig. Deze gastvrije locatie is gevestigd op circa 15 minuten afstand van de gemeente Helmond en op 25 minuten afstand van het centrum van Eindhoven.
Natuurlijk kunt u altijd uw vergadering onderbreken en/of informeel afsluiten met een Bavaria Biertour en/of andere activiteit die het Bavaria Brouwerijcafé aanbiedt.

2. Comfort Vergaderarrangement in uitstekende vergaderlocatie in Brabant
Vergaderen vereist niet alleen efficiency, maar ook een goede sfeer en een goede omgeving. De medewerkers op de vergaderlocatie zorgen er op professionele en persoonlijke wijze voor dat uw bijeenkomst een succes wordt. Na de intensieve inspanning op zoek naar ontspanning? Door onze sportieve veelzijdigheid bieden wij tal van interessante workshops en clinics!
Vernieuwend, verrassend en uniek zijn onze sleutelwoorden en deze vormen de basis voor een geslaagd evenement. Laat u zich als bedrijf graag verrassen? Wij bedenken en creëren een unieke en spectaculaire invulling van uw evenement, uiteraard naadloos aansluitend bij uw budget, bedrijfsfilosofie of doelstelling. Met passie en vakmanschap realiseren wij het evenement dat de verwachtingen van u en uw gasten zal overtreffen. Samen streven wij er naar om uw dag of avond tot een prachtig en onvergetelijk evenement te bestempelen!

3. 24-uurs vergaderarrangement in Brabant
Kom vergaderen in dit 4-sterren hotel gelegen nabij Nationaal Park de Biesbosch en grote steden als Breda en Tilburg. Tijdens de vergadering kunt u gebruik maken van alle voorzieningen als een beamer en WiFi. Daarnaast kunt u tussendoor van een lekkere lunch genieten. Zij onderscheiden zich door de centrale ligging welke mogelijkheden biedt voor een tussenactiviteit of een korte break, een goede prijs/kwaliteitverhouding, de huiselijke sfeer en de gastgerichtheid van hun medewerkers. Voor de medewerkers van deze locatie staan service en kwaliteit hoog in het vaandel en zij streven elke dag naar het hoogst haalbare resultaat om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen.