Vergader Review: 32 uurs vergaderarrangement aan rand van Nijkerk

Vergader Review: 32 uurs vergaderarrangement aan rand van Nijkerk

Dit 4-sterren designhotel ligt aan de rand van Nijkerk (Gelderland), heeft 7 multifunctionele zalen, 57 suites en is uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, trainingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Op minder dan 30 minuten van Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn is dit een ideale, centraal gelegen, vergader- en trainingslocatie.

Zalen met ieder een eigen thema en sfeer
Alle zalen hebben een eigen thema, een combinatie van landelijk en design en zijn uitstekend geoutilleerd en voorzien van diverse apparatuur zoals een beamer en flipover.

Meerdaagse vergaderingen ook zeker mogelijk!
Voor uw meerdaagse vergadering is dit een perfectie vergaderlocatie. Het hotel beschikt over 57 luxe suites, in 8 verschillende interieurstijlen. In de ontbijtzaal van het hotel kunt u in de ochtend terecht voor een ontbijt. Voor lunch, diner en/of een borrel kunt u terecht bij Restaurant Meadows, gelegen naast het hotel. Het restaurant beschikt ook over een ruim buitenterras.

Vergaderbreak
Wilt u de vergadering combineren met een workshop? Zeer interessant als korte onderbreking of als afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst. Wij hebben hier divers aanbod in, denk hierbij aan een workshop schapen drijven of een teambuilding sessie zoals bootcamp.

Review: ”Locatie was echt helemaal fantastisch! Geweldige aparte ruimtes. Fijne spreiding over de locaties voor lunch, diner en bar. Goede service en vriendelijk personeel.”

Organiseer uw vergadering in dit designhotel op de Veluwe.