Vergader Tip: Wine & Dine vergaderarrangement in Zuid-Limburg

Vergader Tip: Wine & Dine vergaderarrangement in Zuid-Limburg

Vaals, het hoogste punt van Nederland, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvelland pronkt ons 15e eeuwse kasteel in al haar glorie. Luxe en stijl in een historische atmosfeer. Met allure VERGADEREN! Een schitterende locatie, on-top service door de Maître ‘B en een grote verscheidenheid aan vergaderruimtes; het prachtige landgoed van het Kasteel is de ideale locatie voor uw vergadering, heisessie, teamevent, bedrijfsfeest of productpresentatie.

Vergader op ons landgoed, geniet daarna van een rondleiding en wijnproeverij bij wijngaard St. Martinus en sluit uw dag af met een heerlijk diner.

Meeting & Events
Onze locatie heeft 22 vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen. Onze grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330m2 en beschikt over een eigen lounge. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen. Daarnaast beschikken we over 3 buitenterrassen welke toegang hebben tot onze kasteeltuin; een ideale plek voor recepties en barbecues.

De Maître B’ staat tot uw beschikking vanaf het moment dat u een aanvraag heeft, assisteert u bij de planning en biedt u ondersteurning op locatie. Met een landgoed van 18 hectare kunt u bij ons ook terecht voor een ontspannende of juist sportieve (teambuilding) activiteit als verrijking van uw meeting.

Culinair
Chef-kok Robert Levels laat u in ons restaurant “In de Oude Watermolen” kennismaken met Zuid-Limburg. Robert Levels is altijd werkzaam geweest in de top-gastronomie van Nederland en heeft zijn sporen verdiend in diverse sterrenrestaurants. Zijn signatuur proeft u terug in elk gerecht, van amuse tot dessert. Geïnspireerd door de omgeving en vol passie bereidt het team van Robert de mooiste gerechten met de allerbeste verse biologische lokale producten

Faciliteiten
130 hotelkamers
22 vergaderruimtes tot 330 m2
Alle zalen zijn voorzien van daglicht
Mogelijkheden tot 1.250 personen
Wellness Centre met zwembad, sauna & fitness
350 gratis parkeerplaatsen
Gratis WIFI
Geschikt voor themafeesten & events
Gelegen in het Limburgse Heuvelland

Reserveer uw eigen wine & dine vergaderarrangement in Limburg, en vergader op een kasteel in Vaals.