Menu
Vergaderen

Vergaderarrangementen in hartje Amsterdam

Kom vergaderen in hartje Amsterdam! Zie hieronder onze opties.

8 uurs vergaderarrangement In de Waag – Amsterdam
Midden op de altijd levendige Nieuwmarkt staat de Waag. In dit karakteristieke, uit 1488 daterende monument bevindt zich een restaurant – café: dé plek in hartje Amsterdam voor uw lunch, borrel, vergadering of diner.
Restaurant-Café In de Waag biedt plaats aan 160 personen.
Boek hier uw vergadering al vanaf €32,50 p.p.

Top vergaderlocatie in hartje Amsterdam tegenover het Centraal Station
Gelegen tegenover het Centraal Station van Amsterdam bevindt zich deze 4-sterren toplocatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een vergadering. Dit unieke hotel beschikt over 10 vergaderzalen en 306 hotelkamers en u kunt hier vergaderen met kleine groepen tot complete congressen. De 10 vergaderzalen van het hotel bieden ruimte voor tot wel 150 personen en hebben diverse faciliteiten
Boek hier uw vergadering al vanaf €65,- p.p.

8-uurs arrangement (incl. lunch) met fantastisch uitzicht over Amsterdam
Deze locatie biedt vergader- en congresarrangementen inclusief zaalhuur, WiFi, beamer, scherm, flipover, lunch en onbeperkt gebruik van koffie, thee, mineraalwater en frisdranken voor een uitstekende prijs. Het vergadercentrum is ontwikkeld met de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Energiezuinige geothermische warmtepompen, een uitgekiende isolatie en het gebruik van LEDlampen maken het tot een zeer energiezuinig gebouw.
Boek hier uw vergadering al vanaf €52,- p.p.

Met vriendelijke groeten,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl