Menu
Vergaderen

Vergaderen op de Grens van Overijssel, Friesland en Drenthe

Op een prachtige plek op de bosrijke grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt Buitengoed Fredeshiem. Op het 14 ha eigen lommerrijke domein bevinden zich o.a. exclusieve gastenverblijven en een karakteristiek en vernieuwd groepshotel met kamers, zalen en restaurant. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 2 – 160 personen. Een ideale locatie om te vergaderen, vieren, leren, genieten, trainen, te ontspannen en om inspiratie op te doen.

Alles onder 1 dak

Buitengoed Fredeshiem is een prachtig gelegen locatie, op slechts 20 autominuten van Zwolle en Heerenveen. Het 14 ha grote buitengoed bestaat uit o.a. bos, heide, weide en o.a. een groepshotel met zalen, huiskamers en Restaurant Vondel en exclusieve gastenverblijven. Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen… los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Wij hebben alles in ‘huis’ om uw één- of meerdaagse conferentie, presentatie of vergadering te laten slagen!

Vergaderruimten voor 2 tot 160 personen

Tijdens uw 2-daags vergaderarrangement (32-uurs) op ons buitengoed heeft u uiteraard de beschikking over een eigen plenaire zaal, inclusief vergaderfaciliteiten zoals gratis Wifi. Ons team van gastvrije medewerkers stelt de zaal graag op naar uw wensen. Het buitengoed heeft vergaderruimten voor 2 tot 160 personen.

Wilt u even in subgroepen uiteen voor overleg of een korte workshop? Hiervoor hebben wij volop mogelijkheden in onze nieuwe en ruime foyer, in het restaurant of in diverse sub-zalen.

Indoor en Outdoor mogelijkheden

Het al warme welkom met koffie of thee kunt u uitbreiden met een plaatselijke lekkernij. De lunchtijd leent zich bij uitstek voor een verfrissende en inspirerende boswandeling, bijvoorbeeld langs ons Inspiratiepad.

Uw tweedaagse vergaderarrangement kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een outdooractiviteit, zoals een mountainbike-clinic, klootschieten, handboogschieten, een klimtoren, kanovaren in Giethoorn of een foto-tandemtocht. Indoor kunt u o.a. een schilderworkshop volgen, djembee beoefenen, een kookworkshop doen of het gezellige Feelings met elkaar spelen rond muziekfragmenten van de laatste 40 jaar.

Teambuilding, brainstormen, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen.., los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand. Bij Buitengoed Fredeshiem kunt u in alle rust actief aan de slag.

Zelf ook meerdaags vergaderen op de Grens van Overijssel, Friesland en Drenthe