Menu
Buitenland / Uitgelicht / Vrouwen

Top 10 mooiste prinsessen (deel 2)

Hieronder gaan we verder met de top 10 mooiste prinsessen van web.nl en beginnen bij nummer 5. Bekijk ook deel 1 van deze top 10, waar we de nummers 10 tot en met nummer 6 hebben samengesteld. 

 

 

 

 

 

 

 
Niet te ontbreken is onze eigen prinses Máxima. Ze staat in de top 10 van web.nl op nummer 5, en is deze plek zeker waardig. Ze ziet er altijd fashionable en stralend uit. Gister was ze 10 jaar getrouwd met kroonprins Willem Alexander. Ze hebben samen drie prachtige dochters.

 

 

 

Op nummer vier staat Charlène, Prinses van Monaco. Voorheen was ze een bekende wedstrijd zwemster, en tegenwoordig kan ze zich de vrouw van vorst Albert II van Monaco noemen. Ze trouwden op 23 juni vorig jaar.

 

 

 

Op 3 staat de altijd fris en fruitige prinses Letizia van Spanje. Ze ziet er altijd erg mooi uit met haar veelbelovende outfits die haar iedere keer weer beeldig staan. Ze trouwde met kroonprins Felipe van Spanje, en was voorheen journaliste en tv-presentatrice.

Prinses Letizia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Op nummer 2 staat niemand minder dan Kate Middleton. Ze trouwde op 29 april 2011 met prins William van Groot Brittannië, dat zeker niet in de media ontbrak. Het huwelijk was één groot spektakel en heel Engeland stond op zijn kop.  Ze is een veelbelovend stijlicoon, en ziet er altijd op en top uit.

Prinses Kate Middleton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koningin Rania van Jordanië, staat volgens web.nl op nummer één in de top 10. Ze heeft een geweldige natuurlijke schoonheid en dat op haar 40-jarige leeftijd. Ze is de jongste koningin van de hele wereld, maar gedraagt zich erg gewoon. Ze houdt van de westerse cultuur en dat is zeker terug te zien in haar kledingstijl. Ze heeft zelfs Twitter! Inmiddels heeft ze samen met koning Abdoellag II, vier kinderen. Op de foto is Rania te zien.