Menu
Digitaal / Entertainment

Thuiszitten hoeft geen straf te zijn – Tips voor uw vrije tijd!

Heeft u de afgelopen tijd ook veel thuis gezet. Dit vanwege de Corona maatregelen? Gelukkig hebben er inmiddels wel wat versoepelingen plaatsgevonden, maar het is nog steeds belangrijk om de juiste afstand te houden tot andere personen en om druktes zoveel mogelijk te vermijden. Dus een aantal speltips voor thuis zijn nu zeker welkom!

Candy Crush

Wie heeft dit spel nou niet gespeeld? Nog steeds is dit spel erg populair en er komen steeds meer levels bij die u uit kunt spelen. Zorg dat u de kleuren op de juiste plek krijgt om zo een goede score te halen of dat ene plekje vrij te spelen. Het is soms ook puur gelukt dat alles op de juiste plek valt en soms bent u wat langer bezig om het level te halen. Wanneer u ook op uw smartphone speelt en uw levens zijn op kunt u mooi overstappen naar de tablet en daar verder spelen. Zo heeft u extra lang plezier aan dit spel. Hoe verder u komt hoe groter de uitdaging wordt. Heeft u nog niet de beschikking over een goede Ipad? Dan is het een goed idee er één te huren. Dit kan heel gemakkelijk via Flexitrent

Mens erger je niet

Dit bordspel heeft iedereen ooit wel eens gespeeld maar tegenwoordig is dit minder populair. De meeste mensen spelen spellen online en gaan niet meer een bord op kaart spel spelen. Dan komt nu even goed uit wat ‘Mens erger je niet’ is nu ook op de tablet te spelen. Speel tegen vrienden of familie en wanneer ze even geen tijd hebben kunt u ook tegen andere mensen spelen. Probeer als eerst uw pionnen in de thuis haven te krijgen en stoot ander pionnen van het bord.

Virtual Reality

Komen de muren van je huis toch op u af? Dan is virtual reality zeker een mooie optie. U waant zich gewoon even in een totaal andere omgeving. Een pretpark een boottocht of een wandeling in het bos het kan gewoon van uw luie stoel in de woonkamer. Vindt u het aanschaffen van een virtual reality apparaat voor nu nog iets te kostbaar dan kunt u ook virtual reality huren. Zo heeft u de beste apparatuur in huis en blijft de verveling buiten de deur!

De slimste mens

Wellicht heeft u elke aflevering gezien van ‘de slimste mens’. Het is dit keer echter tijd om uw eigen kennis te testen. Speel alle spelen en beantwoordt alle vragen correct om een goede score te kunnen halen. U kunt het tegen elkaar op nemen en bekijk wie de beste score heeft en er met de titel ‘De slimste mens’ van door gaat.

De tablet wordt steeds leuker wanneer er verschillende spellen op staan die u de hele dag door kunt spelen.