Nog snel een bijzonder Cadeau voor Kerst nodig?

Nog snel een bijzonder Cadeau voor Kerst nodig?

Nog een cadeautje vergeten om onder de boom te leggen met de Kerstdagen? Geen zorgen! Bestel dan een Enjoy.nl cadeaubon en u heeft ‘m zo in uw mail om te printen en snel nog onder de boom te leggen.

Geef een bijzonder cadeau met de ENJOY CADEAUBON! Dit is het leukste Kerst cadeautje om te geven, maar nóg leuker om te krijgen.

Met de Enjoy.nl cadeaubon geeft u een belevenis cadeau die de ontvanger zelf mag gaan invullen op één van de duizenden Enjoy arrangementen.

Van een dagje beauty of weekendje weg tot een leuke workshop of actief uitstapje. De persoon die u blij maakt met de Enjoy cadeaubon kan lekker zelf kiezen wat hij/zij wilt gaan doen.

U kunt een cadeaubon bestellen via Enjoy.nl/cadeaubon en u kunt hierbij een eigen waarde bepalen. Een ieder heeft natuurlijk een ander budget, dus dit is voor iedereen leuk om te geven. Ook kunt u er voor kiezen om een bepaald arrangement cadeau te geven, door een arrangement te kiezen op Enjoy.nl en in het arrangement te klikken op “geef dit cadeau”.

Veel plezier met het geven van de Enjoy Cadeaubon!

Met recreatieve groet
Christel Gieling

Recreatief.nl / Enjoy.nl

Recreatief.nl