Redactie TIP: 4-Daagse Kerstmarktcruise vanaf 9 december

Redactie TIP: 4-Daagse Kerstmarktcruise vanaf 9 december

Beleef 4 dagen het op en top Kerstgevoel tijdens deze unieke trip!

Ben jij een grote fan van kerstmarkten en bezoek je er het liefst zo veel mogelijk elk jaar? Ga dan mee met de Beleef 4-Daagse Kerstmarktcruise vanaf 9 december – Beleef 4 dagen het op en top Kerstgevoel tijdens deze unieke trip!

Met dit arrangement ga je 4 dagen op pad door verschillende steden. Je begint in Nederland, waar je vanaf een verzamelplek met een touringcar naar het cruise schip wordt gebracht. Aan boord kun je gaan genieten van een verblijf op basis van all-inclusive en je komt veel te weten over bestemmingen die je gaat bezoeken, want er gaat ook een Nederlandssprekende deskundige cruiseleader mee. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe komen jouw dagen eruit te zien?

  • Op de eerste dag wordt je vanaf Veenendaal of Babberich per touringcar naar de opstapplaat Düsseldorf gebracht. Rond 14.30 uur vindt de inscheping plaats, waarnaar je vaart naar jouw eerste bestemming; Keulen. Aan boord kun je genieten van een heerlijk welkomstdiner en ’s avonds kom je aan in Keulen.
  • Op de tweede dag vaar je van Keulen naar Koblenz. Wanneer je aangekomen bent in Koblenz kun je op ontdekkingstocht gaan naar de geweldige kerstmarkten in deze stad.
  • Op de derde dag vaar je vanuit Koblenz Naar Mainz. In de middag kom je aan in deze stad en kun je wederom verschillende kerstmarkten bezoeken.
  • Op de vierde dag is het helaas alweer over, je vaart terug naar Düsseldorf, waar je rond 09.00 uur zult aankomen. Vervolgens zal je weer per touringcar teruggebracht worden naar de opstapplaats.

Voor wie dit programma nog niet genoeg is, kan er verschillende excursies bijboeken! Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat jij je gaat vervelen.

Ga je met mij mee op reis naar de verschillende kerstmarkten?

Met vriendelijke groet,

Mélanie
Recreatief.nl

Recreatief.nl