Menu
Londen 2012 / Mannen / Sport / Uitgelicht / Voetbal

Beleef de sportzomer van 2012 op Web.nl

Er staat een lange en warme sportzomer voor de deur. In de komende maanden worden sportliefhebbers op hun wenken bediend met onder andere Roland Garos, het EK in Polen en Oekraïne, Wimbledon, De Olympische Zomerspelen in Londen en de Tour de France.

 

Natuurlijk besteedt Web.nl uitgebreid aandacht aan al deze enorme evenementen. Voor het EK en de Olympische Spelen brengen we een uitgebreide voorbeschouwing om u zo goed mogelijk voor te bereiden op alles wat komen gaat. Om u klaar te stomen voor het Ek bespreken we niet alleen uitvoerig de groep van het Nederlands elftal maar we nemen ook een kijkje naar de top favorieten die er deze zomer wel eens met de hoofdprijs vandoor kunnen gaan. We maken voor u een overzicht met de wedstrijden die u absoluut niet mag missen en we behandelen het laatste EK nieuws, zoals blessures en andere bijzonderheden.

 

Landen die we de komende weken eens grondig gaan doorlichten zijn Duitsland, Spanje, Frankrijk, Engeland en natuurlijk Nederland. We nemen de selecties grondig onder de loep en kijken naar de sterspeler(s) per natie.

 

Eén ding is zeker Web.nl is klaar voor de sportzomer van 2012