Menu
Sport / Uitgelicht / Voetbal

Chelsea of Bayern Munchen?

Morgen staat in Munchen de Champions League finale tussen Chelsea en Bayern München op het programma. Na een lang en slopend seizoen weten we morgen avond eindelijk welke ploeg zich een jaar lang de beste van Europa mag noemen.

 

Voor Bayern Munschen staat er morgen een thuiswedstrijd op het programma. De finale wordt gespeeld in de Aliance Arena in Munchen. Ook mogen Arjen Robben en zijn teamgenoten plaatsnemen in hun eigen vertrouwde kleedkamer. Ook staat de finale een klein beetje in het teken van de spelers die niet meedoen. Beide teams missen meerdere spelers door schorsingen opgelopen in de halve finales. Vooral de schorsing van Chelsea captain, John Terry had natuurlijk door de speler in kwestie voorkomen kunnen en moeten worden.

 

Web.nl in München
Web.nl is morgen in München, zodat we zo goed mogelijk verslag kunnen doen van alle gebeurtenissen ter plekke. Niet alleen de Duitse fans zullen massaal aanwezig zijn, maar ook de Engelse reizen met maar liefst 45.000 supporters af naar de hoofdstad van Beieren. Om zo goed mogelijk verslag te doen, bezoeken we de wedstrijd niet vanuit het stadion zelf maar vanaf één van de overvolle pleinen in de binnenstad.

 

Uitgebreid verslag + foto’s op maandag
Maandag kunt u op Web.nl een uitgebreid wedstrijd verslag verwachten en een overzicht van de opmerkelijkste taferelen die zich voor en na de wedstrijd zullen afspelen. Naast het verschil zullen we ook een speciaal foto album online zetten, waarin we beide kampen aan bod komen.