Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

3 daags Kerstarrangement in een voormalig klooster

Ontdek het winterse warme welkom gevoel en beleef een heerlijk weekend weg met familie, het gezin, vrienden of kennissen tijdens de Kerstdagen en bezoek de Winter Efteling.

Kerst vieren in Stijl …?
Gedurende de Kerstdagen is het in onze sfeervolle kapel een waar culinair festijn!

Overnachten in een voormalig klooster
Ons 4-sterren hotel, een voormalig klooster, is gelegen in een gezellige bosrijke omgeving en nabij de steden Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen. Een perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest of een heerlijk weekendje weg.

In de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden zoals onder andere Rosada Factory Outlet Centre, Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, Wellness Roosendaal, Waterpark Splesj, Golfbaan De Turfvaert, de Basiliek in Oudenbosch en diverse bijzondere tuinen. Tevens zijn de attractieparken De Efteling en Safaripark Beekse Bergen binnen 35 autominuten bereikbaar.

Onze 56 ruime luxe hotelkamers vindt u in ons apart gelegen hotelgebouw. Hierdoor zijn privacy en rust gegarandeerd. Alle kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met ligbad/douche en toilet. Iedere kamer beschikt over een kluisje, minibar, koffie- en thee faciliteiten, terras of ruim balkon, telefoonaansluiting en een twin bed.
Parkeren is gratis!

Meer weten over het complete programma van dit 3-daags Kerstarrangement bij de Reiskoffer?