Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

All-in Themafeest aan Boord in Rotterdam

Op zoek naar Rotterdams geluk op ‘s werelds mooiste Raderstoomboot De Majesteit. Een culinaire, muzikale en vooral feestelijke avond die je bij blijft. Deze party zit vol verrassende momenten.

Rotterdam Havenstad, Wereldstad, Architectuurstad. Stad van vele gezichten. Rotterdam Cultuurstad. Stad van veelzijdigheid, mensen uit alle windstreken, die ieder hun geluk proberen te vinden. De opgestroopte-mouwen-en-recht-voor-zijn-raap-stad. Het is de plek om te wonen, te werken en plezier te maken! Waar je succes kan hebben en geluk kan vinden. Vaar je met ons mee?

Op onverwachte wijze komen er allerlei rasechte Rotterdamse types aan boord, die allemaal hun eigen vorm van geluk hebben gevonden. De melancholie van een dichter, de vrijheid van een zeeman, de Katendrechtse dames van plezier. Het wordt een culinaire, muzikale en vooral feestelijke avond die je bij blijft. Helemaal 010. De moraal is duidelijk; ieders geluk schuilt in hem of haarzelf.

Wilt u ook eens zo’n Rotterdams avondje beleven tijdens het All-in Themafeest aan boord – Rotterdams Geluk Dinnershow in Zuid-Holland?

Knik snel op bovenstaande link, om te kijken op welke data dit geweldige Themafeest plaatsvindt.