Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Beautydag of weekend in Drenthe beleven!

Leuk, om eens met familieleden, vriend(inn)en of collega’s op stap te gaan! Bij dit beauty center in Drenthe vindt u een eldorado van rust, ruimte ontspanning en natuur. Midden in de bossen ligt een kleinschalige maar o zo gezellig park het Nolderwoud. Op het park bevindt zich een beauty en wellness instituut, een puur Engelse tearoom en voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. In de zomer kunt u gebruik maken van een prachtige natuurvijver, met daarom heen het mooiste witte zand, gelegen aan een bosrand.

Bij dit Beauty en Wellness center kunt u heerlijk tot rust komen en hebben we een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod aan arrangementen. U kunt bijvoorbeeld met vriendinnen een leuke workshop make-up en huidverzorging doen of als u een oppepper nodig heeft hebben we een hele ontspannende Oppepper-aanbieding samengesteld. Naast de beauty dag-arrangementen kunt u uiteraard ook blijven overnachten op dit kleinschalige park en bent u er echt even helemaal tussen uit met het 2-daags Beauty arrangement waar u van A tot Z helemaal in de watten wordt gelegd.

Bent u toe aan rust, ruimte en ontspanning? Kom dan genieten in Drenthe en boek één van deze mooie beautyaanbiedingen in Drenthe.

Met relaxte groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl