Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Deventer op Stelten 2014

Van vrijdagavond 11 t/m zondagmiddag 13 juli 2014 vindt de 18e editie van het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’ plaats, met ruim 150 gratis voorstellingen.

Het festival is de afgelopen jaren inhoudelijk gegroeid tot een internationaal erkend festival op het gebied van professioneel buitentheater. Op het programma staan dit jaar nationale en internationale topvoorstellingen uit Frankrijk, Spanje, Polen, Portugal, België, Duitsland, Nederland en zelfs de VS.

De historische binnenstad van Deventer en locaties rondom het centrum zijn het decor voor hoogstaand buitentheater, theater op stelten en spektakel op hoog niveau. Het festival is een feestelijke ontmoeting met kunst en cultuur, met openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, maar ook met intieme theaterconfrontaties en meer ingetogen optredens. Bekijk het programma met een beschrijving van alle theatergroepen of het speelschema voor een overzicht van speeltijden.

‘Deventer Op Stelten’ biedt hoogstaand buitentheater en voorstellingen die de stad in figuurlijke zin op stelten zetten. Het gebruik van stelten als theatervorm blijft onderdeel van het programma, maar is niet meer leidend. Het festival is en blijft een feestelijke ontmoeting met kunst en cultuur voor een breed publiek, met openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, maar ook met intieme theaterconfrontaties.

Wilt u meer weten over Deventer op Stelten 2014?