Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Eier-race tijdens Paasmarkt NP De Hoge Veluwe

Hoenderloo – Op 12 en 13 april wordt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe een speciale paasmarkt gehouden. Diverse kramen met onder andere luxe chocolade, vogelhuisjes en banket zorgen voor een vrolijke paassfeer. Tevens zijn er verschillende activiteiten voor kinderen zoals ponyritjes, een eier-race en eieren beschilderen.

De Paasmarkt in NP De Hoge Veluwe biedt de ideale voorbereiding voor een fantastisch paasfeest . Luxe chocolade, lamsgerechten, wijn, poffertjes of crêpes zijn een kleine greep uit het aanbod. Naast heerlijk eten en drinken is er muziek en zijn er kraampjes met diverse voorjaarsartikelen zoals paasstukjes, vogelhuisjes en 2de hands boeken. Ook zijn er demonstraties met mozaïek en onderzoeksmaterialen voor kinderen.

Kinderactiviteiten
Voor de (klein)kinderen is er ook genoeg te doen. Tussen 12.00 en 15.00 uur is er een spannende eier-race. Bovendien kunnen kinderen eieren beschilderen. In het bezoekerscentrum zijn verschillende kindervoorstellingen: op zaterdag om 13.30 uur en 14.30 uur verhalen over Zoefje het haasje, op zondag tussen 14.00 – 14.45 uur de poppenkastvoorstelling ‘Een Tjoepi Tjoepi vogel op de boerderij van boer Harms en boerin Marie’.

Praktische informatie
Data: 12 en 13 april
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Centrumgebied
Prijs: gratis (excl. entree Park)