Menu
Digitaal / Internet / Uitgelicht

Het kopen van “likes” en “volgers”

Social Media als Twitter en Facebook niet bijna niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoewel veel mensen de sites vooral privé gebruiken zijn er ook steeds meer bedrijven die Social Media inzetten.

 

Steeds meer televisie programma’s laten gedurende of aan het einde van een uitzending weten dat ze ook actief zijn op Facebook en Twitter. Ze roepen de kijkers op, hun pagina snel te bekijken en het liefst, als het ook nog even kan lid te worden. Voor televisie programma’s als Pauw en Witteman en De Wereld Draait Door is dit geen probleem en beide beschikken dan ook over een groot aantal Likes en Volgers.

 

Koop “likes” en “volgers”
Speciaal voor bedrijven die moeite hebben met het krijgen van “volgers” en “likes” zijn er weer andere bedrijven die volgers en likes te koop aan bieden. Zo biedt het bedrijf socialmediadeals.nl, 100 “facebook likes” aan voor een kleine €15,00. Voor 100 “twitter volgers” betaal je zo’n kleine €17,00. Voor bedrijven die op Twitter en Facebook meer autoriteit willen uitstralen is dit een handige uitkomst. Op Socialmediadeals.nl kunt u ook terecht voor YouTube views en Google+1’s