Menu
Beauty / Uitgelicht / Vrouwen

Epilatie en exfoliatie in 1!

De zoektocht naar effectieve schoonheidsmethoden voor een gladde en verzorgde huid is van alle tijden. Ten tijde van de Oude Egyptenaren gebruikten de vrouwen bijenwas om overtollig haar te verwijderen, waarna ze in ezelsmelk baadden voor het verwijderen van dode huidcellen. De nieuwe Braun Silk-épil 7 SkinSpa biedt je de mogelijkheid om je huid te epileren en te peelen van schouders tot tenen met één apparaat.

Effectieve schoonheidsbehandelingen zijn vaak tijdrovend en pijnlijk. Met de nieuwe Silk-épil 7 SkinSpa biedt Braun de oplossing: het epileerhoofd van de SkinSpa-epilator elimineert moeiteloos de kortste haartjes, waarna je met het handige scrubborsteltje dode huidcellen verwijdert en zo de natuurlijke glans van je huid helpt herstellen. De geavanceerde technologie van de SkinSpa is maar liefst vier keer efficiënter dan handmatig exfoliatie om een gladde en zichtbaar verzorgde huid te verkrijgen. Deze positieve resultaten van de SkinSpa werden dan ook bevestigd door wel 90% van een testpanel. Dr. Benedetta Brazzini, vooraanstaand dermatologe: “Het peelen of scrubben van de huid is een van de belangrijkste schoonheidsbehandelingen. Het verwijdert droge en dode huid, en bevordert het herstel van de diepere huidlagen om zo een gladde en gezond uitziende huid te krijgen. Bovendien gaat het regelmatig peelen van de huid het ingroeien van haartjes tegen.”

Opkomend zangeres en songwriter Sofie Winterson is gekozen als ambassadrice voor de nieuwe Braun Silk épil 7 SkinSpa. Zelf beschrijft ze haar passie voor muziek als een ‘spabehandeling voor de ziel’. Zo is Sofie ervan overtuigd dat muziek de geest verlicht en je mooi doet voelen van binnen en van buiten, op dezelfde manier als een spabehandeling je verkwikt en herboren doet voelen.

Vier tips van de Braun-experten voor stralend gezonde benen 
1. Houd je vochtbalans op peil door elke dag minstens 2 liter water of kruidenthee te drinken. Dit bevordert de bloedcirculatie en vermindert de kans op trombose.
2. Het motto ‘Je bent wat je eet’ geldt ook voor je benen! Het is opmerkelijk hoezeer ons uiterlijk beïnvloed wordt door ons voedingspatroon. Probeer daarom zo vaak mogelijk volkorenproducten, groenten en fruit op je menukaart te zetten. Gezond zijn en goed voor je lichaam zorgen geeft je bovendien een goed gevoel over jezelf.
3. Een goed bewaard schoonheidsgeheim: azijn van appelcider. Dit drankje heeft geneeskrachtige eigenschappen en houdt de huid soepel. Niet alleen helpt het de huid om dode huidcellen af te stoten, maar daarnaast breekt het ook nog eens vet af en bevordert het de spijsvertering. Sprenkel het over voedsel of drink het aangelengd met water. Resultaat gegarandeerd!
4. Geen zin om buiten te komen op een regenachtige dag? Geen probleem. Dit is het uitgelezen moment om jezelf in de watten te leggen met een verzorgende beautydag in je eigen badkamer. Pak die geurkaarsen, zet je favoriete muziek op en neem een warm bad met veel schuim. Neem je Silk-épil 7 SkinSpa en trakteer je huid op een heerlijke verwenbeurt.