Menu
Entertainment / Showbiz / Uitgelicht

Gordon ging al vaker vreemd!

Gordon had in Rotterdam een slippertje, maar nu blijkt dat die niet alleen daar een slippertje had. Hij heeft nog veel meer op zijn kerfstok  “Hij vertelde dat dit niet de eerste keer was dat hij is vreemdgegaan.”

Dat zegt zijn ex-partner Raoul van der Heijden in een interview met Story. “In de afgelopen maanden is het meerdere keren gebeurd. Ik wist niet wat ik hoorde. Het doet zoveel pijn als ik erover praat”, vertelt de 26-jarige model aan het blad.Volgens Van der Heijden was er bij iedere misstap alcohol in het spel. “Gordon verandert dan in een ander mens en kent geen grenzen meer. Op geen

enkel gebied.”

Verdriet

Gorden geeft zelf wel aan dat die geheel is ingestort en hij zelf inziet dat het wel zijn eigen fout is maar ook hij is er erg verdrietig van. Van der Heijden stoort zich er wel aan dat Gordon zo zielig doet na de buitenwereld toe, overal waar je Gordon ziet huilt die en dat zorgt al gauw voor medelijden maar hij heeft het toch echt zelf gedaan.

Bewijs

Het ging vorige week uit bij het verliefde stel, na dat Van der Heijden op een foto heeft moeten zien dat Gordon vreemd was gegaan. “Na het ontbijt checkte Raoul zijn mail op zijn telefoon. En daar was die foto. Een foto waarop ik zoenend met een jongen uit Rotterdam stond”, vertelt Gordon over de ontdekking. “Hij schoof zijn telefoon naar mij toe en vroeg wat ik hierop te zeggen had. Ik had niets te zeggen. Het enige wat ik kon doen, was het hele verhaal opbiechten.” Van der Heijden pakte direct zijn spullen en vertrok naar Amsterdam. “Hij was zó boos. Daarna heb ik niets meer van hem gehoord”, zegt Gordon.