Menu
Beauty / Uitgelicht / Vrouwen

Lekker ontspannen

Af en toe een dagje voor jezelf en lekker ontspannen is iets wat ieder mens nodig heeft. Lekker ruiken, je lichaam goed verzorgen en er gewoon op je best uit zien!

 

1. Last van een droge of gevoelige hoofdhuid? Masseer dan een beetje saffloerolie en zonnebloemolie op je scalp. Het masseren zelf is al goed voor je hoofdhuid en de voedende bestandsdelen in de oliën voeden je haar en hoofdhuid.
2. Zin in een ontspannend bad maar geen lekker badschuim in huis? Schenk wat rozenwater en kokosolie in het dampende water: heerlijk ontspannend én goed voor je huid!
3. Heb je een trekkerige en jeukende huid door het koude, gure weer? Breng dan een mengseltje van yoghurt en honing aan en laat dit een poosje intrekken. Het kalmeert je huid en voedt deze met de helende bestandsdelen in honing.
4. Je voeten hebben veel te verduren dus zij verdienen ook wat ontspanning! Meng warm water met wat zeezout, een paar druppels pepermuntolie en arganolie en laat je voeten 15 minuten weken.
5. Wel zin in een dagje verwennen maar geen zin om zelf aan de slag te gaan? Kijk dan eens bij onze voordelige beautyarrangementen!