Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Tip! Actief uit op de step in Scheveningen & Den Haag

Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op de stoere kickbikes van Rollerwave skatespeciaalzaak en Mark de Bruin tweewielers.

De Kickbikes geven een geheel nieuwe dimensie aan het woord “steppen”. Ze zijn comfortabel en vederlicht, rollen en remmen snel en zijn daarmee een ideaal vervoermiddel om het mooie Scheveningen, de duinen of de boulevard te ontdekken. Ideaal om Scheveningen en of Den Haag eens op een totaal andere manier te ontdekken.

Bij ons is het mogelijk om zowel individueel als met grote groepen te ervaren hoe het is op een Kickbike. Voor groepen is het zelfs mogelijk om onder begeleiding van een instructeur de leukste routes door Scheveningen en Den Haag te steppen en ondertussen de techniek van het kickbiken onder de knie te krijgen.

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit actieve steparrangement vinden?
Dit steppen was echt veel leuker dan we zelf van tevoren hadden gedacht. Begonnen in de haven en daarna over de boulevard en pier richting het natuurgebied net boven Scheveningen gegaan. Steppen is een heerlijke manier om je door de natuur te verplaatsen!

Wilt u meer weten over het Steparrangement in Scheveningen en Den Haag?