Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Nieuw! 3 dagen genieten op de fiets in Drenthe

Op de fiets is Drenthe op z’n mooist. Het hotel beschikt over prachtige fietsroutes om de bosrijke omgeving te gaan verkennen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het fietsknooppuntensysteem. Het fietsroutenetwerk leidt u langs de mooiste plekjes van Drenthe. Kom gezellig genieten in ons mooie hotel in Drenthe!

Hotelkamers knus familiearrangement
Eind 2013 zijn alle hotelkamers van de Koekoekshof volledig in een nieuw jasje gestoken. De 18 ruime en lichte kamers zijn van alle gemakken voorzien. Eigen badkamer met bad of douche, zithoekje, flatscreen-tv met DVD-speler enbureau.

De kamers bevinden zich zowel op de begane grond als de 1e etage en enkele kamers zijn volledig aangepast voor de mindervalide gasten.

Omgeving
Hotel De Koekoekshof bevindt zich in het mooie dorp Elp tussen de plaatsen Westerbork en Borger. De uitgestrekte wandel- en fietspaden nodigen uit om de prachtige Drentse natuur te verkennen die rondom het hotel volop aanwezig is. Diverse bezienswaardigheden bevinden zich op fietsafstand van het hotel en ook plaatsen als Assen, Emmen en Hoogeveen zijn goed te bereiken.

Wilt u meer weten over het Fietsen in Drenthe – 3-daags Fietsarrangement – Genieten in een knus familiehotel?