Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Ontdek Ameland .. rust, ruimte, relaxen!

Als u in Holwerd op de veerboot stapt naar Ameland krijgt u direct dat vakantiegevoel! Heerlijk toch? Het prachtige Ameland geeft absoluut rust. Een heerlijk eiland om te wandelen, fietsen, lekker een strandwandeling te maken, boekje lezen en ontspannen in de sauna en genieten van een weekend of dagje wellness.

In ongeveer 45 minuten staat u op Ameland. Eenmaal op het eiland kan uw vakantie beginnen. Wij hebben voor u een fantastisch vakantiepark gevonden waar u heerlijk kunt genieten en een eigen Spa en Wellness heeft zodat u van een fantastische beautydag kunt genieten.

U logeert 3 nachten in een luxe 2 persoons Bornrif Cottage met whirlpool inclusief bedlinnen met opmaakservice en eindschoonmaak. Bij aankomst staat er een heerlijk fles wijn voor u klaar in de bungalow en op zaterdag- en zondagochtend wordt een goed gevulde ontbijtmand bij de bungalow bezorgd.

Op zaterdag kunt u zich heerlijk laten verwennen in Wellness spAmeland met het dag arrangement.

Bij deze beautydag is het volgende inbegrepen:

  • Ontvangst / intake met koffie/thee met uitleg en rondleiding door de gastvrouw
  • U kunt de gehele dag gebruik maken van de saunafaciliteiten inclusief badjas, slippers, douchegel, scrubzout en shampoo
  • U krijgt een rug behandeling van 45 minuten (massage en pakking)
  • U krijgt een gezichtsbehandeling van 30 minuten
  • U kunt gebruik maken van de zonnebank
  • En een overheerlijke lunch mag natuurlijk niet vergeten ontbreken

Na deze verwendag kunt u op zaterdagavond aanschuiven bij een heerlijk 3-gangendiner in het bijzonder sfeervolle Restaurant de Dûvelshoek.

Kortom een heerlijk verwen weekend op Ameland, wat houdt u nog tegen? Boek vandaag nog dit heerlijke Verwenarrangement.

Voor alle informatie over de overtocht kunt u hier terecht.