Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Plannen maken voor het Pinksterweekend?

Gezellig met het gezin of met z’n tweetjes genieten van een heerlijk lang weekendje Pinksteren. Van een hotel in de Achterhoek, fietsen in Limburg tot uitwaaien op het strand. Maak hier uw keuze en boek een lekker lang weekendje weg met Pinksteren.

Lekker een lang weekend genieten van Pinksteren. Dit jaar valt Pinksteren op 8 en 9 juni. Pak het voordeel van het lange weekend en ga er lekker een weekendje tussenuit! Toch liever één dagje genieten van het lange weekend? Lekker een dagje genieten met de familie met leuke activiteiten en afsluitend lekker samen eten.

Kom naar Gelderland! Genieten van de familie met leuke activiteiten en afsluitend een all-in buffet? Of geniet u toch liever van een lang weekend weg in de Acterhoek?

Gaat u toch liever een lang weekend naar Zuid-Limburg? Zuid-Limburg valt bij iedereen in de smaak en daarom is het goed vertoeven in het zuiden van Nederland! Het Geul- en Gulpdal is het mooiste landschap in Nederland. Wij in Zuid-Limburg wisten dit natuurlijk al lang, maar nu heeft de Stichting Natuur en Milieu maar liefst 5 sterren toegekend aan ons mooiste stukje Nederland! Hier wordt u getrakteerd op een scala van prachtige vergezichten. Fietsen, wandelen of gewoon genieten zijn absoluut de sleutelwoorden!

Zit u liever in een luxe chalet tijdens Pinksteren? Kom naar Overijssel! Geniet van het lange weekend in een luxe lodge aan het water in Giethoorn. Bent u met een grotere groep? Verblijf met z’n allen in de nét nieuw gebouwde luxe villa’s in Paasloo, dichtbij Giethoorn.

Nog niet gevonden wat u zocht? Kijk hier voor alle Pinksteraanbiedingen!