Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Voordelig dagje uit in Giethoorn?

Geniet van een de schitterende omgeving van de Weerribben, bezoek de pittoreske dorpskern en verken de omgeving per punter, fluisterboot of kano. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid buffet of barbecue in een gezellige huiskamersfeer van Eetcafé Giethoorn.

Wilt u lekker een weekendje weg naar Giethoorn? Eerst genieten van de prachtige natuur door middel van een rondvaart, kanotocht of fluisterbootje en aansluitend lekker genieten van een BBQ of buffet op het terras.

Wilt u niet alleen varen en lekker eten? In Giethoorn zijn er verschillende mogelijkheden om de hele dag te vertoeven in het prachtige Giethoorn. Wat dacht u van het Lopen op het Water of een leuke fietstocht door de omgeving van Giethoorn? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mening van voorgaande gasten?
”Fantastisch arrangement in het Venetië van Nederland. Prima voor een echte leuke dag uit, midden in het echte oude Giethoorn. Fijne persoonlijke ontvangst waardoor je je al gauw thuis voelt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer behulpzaam personeel. Door het koude weer was het niet prettig om buiten te barbecueën. Werd opgelost door dat de kok/keuken alles klaar maakte en binnen als lopend buffet werd neergezet. Slim bedacht waardoor we met onze groep een perfect einde hadden na een geslaagde dag.
Hotelchalet genomen met ontbijt. Een persoon glutenvrij en een gewoon.
Ook glutenvrije was perfect.
Kortom…. Bedankt voor deze fijne dag.
Familie Kortekaas.”

Ook eens een dagje Giethoorn beleven?