Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Redactie TIP: Aanbieding Fietsen of Wandelen in Limburg

Zuid-Limburg heeft ieder seizoen wel wat moois te bieden. Even een paar daagjes erop uit. De rust opzoeken en lekker wandelen. Zelf ontdekken welke schoonheid er verscholen gaat achter het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland.

Genieten van de prachtige fiets- en wandelroutes in Zuid-Limburg met de 3-daagse Hotelaanbieding in Zuid-Limburg. Geniet van de prachtige omgeving en breng eens een bezoekje aan de steden Maastricht en Valkenburg. Lekker genieten!

Bezienswaardigheden
Een dagje géén wandel/fietsweer, geen probleem. Wat dacht u van een bezoekje aan het vestingstadje Valkenburg of een winkeldagje in Maastricht (u krijgt een stadsplattegrondje mee om niet te verdwalen). Misschien zoekt u het liever over de landsgrenzen. Aken met aan de ene kant de historische gebouwen, zoals het stadhuis of de Dom en aan de andere kant het ultramoderne kuurcentrum Carolus Thermen of de historische stad Luik met duizend jaar traditie en folklore. Deze steden met ieder een eigen gezicht zijn vanuit Epen prima bereikbaar.

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Niets op aan te merken. Alles naar wens.”
Frans Smits geeft een 10.

“Gelogeerd in ‘ons Krijtland’…. prachtig gelegen hotel, ideale combinatie tussen kwaliteit en gemoedelijkheid. Lekker eten, vlotte bediening. Een aanrader voor wie wandelen of wil fietsen in een zeer aantrekkelijke regio.”
Michel Rotsaert geeft een 9.

“Ik heb dit arrangement voor mijn ouders geboekt naar aanleiding van hun trouwdag. Zij waren erg tevreden. Prachtig hotel en prachtige omgeving.”
S. van den Berg geeft een 8.

Wilt u meer weten over de 3-daagse Fiets- en Wandelaanbieding in Zuid-Limburg