Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TIP van de Redactie: Actief Vriendenuitje op de Veluwe?

Op verkenning met een stoere buggy. Picknickmand achterop en een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen. Bij terugkomst gaat u nog even bowlen en genieten van een heerlijke BBQ!

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling. Onze computergestuurde banen maken het u gemakkelijk. U hoeft alleen nog maar de kegels om te gooien.

Een mooie route door het ruime buitengebied noordelijk van Voorthuizen. Deze route bevat onverharde wegen! Deze rit is vanaf 6 personen onder begeleiding van een instructeur. Bij terugkomst gaat u nog even bowlen in onze bowlinggrot en aansluitend geniet u van een heerlijke BBQ.

Benieuwd wat voorgangers hiervan vinden?
Wij hebben een hele leuke dag gehad, veel gelachen!! We gaan zeker nog eens vaker buggy rijden. Het weer was ook prachtig, dat scheelt ook. Super!!

Wilt u ook eens lekker een dagje ertussenuit met dit stoere uitje en gaan Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland?