Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Top 5 Weekendje Weg met de KIDS naar een Pretpark

Genieten van een dagje uit naar een pretpark met de kids? Op die manier bent u er zeker van dat de kids zich vermaken en hoeven ze zich geen moment te vervelen. Wij hebben voor u een TOP 5 samengesteld met de leukste Pretparkarrangementen!

Is het pretpark net te ver rijden of bent u na één dag nog niet uitgekeken bij het pretpark? Blijf overnachten in een hotel zodat u de volgende dag ongestoord nog een dagje kunt genieten van één van de pretparken.

Gezellig een dagje uit voor jong en oud. Ontdek de wondere wereld van de Efteling en blijf lekker slapen in het gezellige stadje Zevenbergen.

De Efteling
Efteling, Sprookjes bestaan. Elke dag! Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken.

Wil je herinneringen ophalen of nieuwe opdoen? Wandel door het Sprookjesbos waar je lacht om het nieuwste sprookje De nieuwe kleren van de keizer. Of bezoek Droomvlucht waarin je zweeft door de wonderschone wereld van elfen, trollen en faunen. Stap, als je durft, in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Strijk vervolgens neer in de indrukwekkende arena Raveleijn en laat je meeslepen in de avonturen van ruiters en raven bij de vernieuwde parkshow Raveleijn. Wat je zeker niet mag missen, is Aquanura; de grootste watershow van Europa! Een spektakel van water, licht en vuur. Gekleurde fonteinen reiken op prachtige Efteling melodieën tot boven de Pagode.

Aquanura vormt het schitterende slot van een sprookjesachtige Efteling dag.

Bobbejaanland
Klaar voor een bezoek aan het spetterendste familiepark? Of je nu komt met je gezin, je club of een dolle vriendenbende, het wordt gillen van plezier. Zet je schrap, want een dagje Bobbejaanland dat voel je in je buik. Boek een spannend weekendje in Belgie.

Wunderland Kalkar
U kunt zich de hele dag vermaken en alles wat wij u te bieden hebben beleven.
Naast verschillende sport- en spelfaciliteiten, is een bezoek aan Kernie’s Caféstraat zeer zeker de moeite waard.

In Kernie’s Caféstraat staat een ruim assortiment drankjes voor u klaar, voor als u even wilt bijkomen van alle inspanningen.

De arrangementen in Wunderland Kalkar zijn uitermate geschikt voor verschillende doelgroepen en altijd all-inclusive.

Activiteiten zoals o.a. kegelen, bowlen, pool, biljart, midgetgolf (buitenbaan) en darten behoren tot de mogelijkheden.

Wunderland Kalkar

Bekijk nu onze 5 Toppers voor een Weekendje Weg met de Kids naar een Pretpark en boek een onvergetelijk weekendje weg.

  1. 3-daags Efteling Arrangement – Sprookjesachtige pret
  2. Familie voordeelarrangement – Kinderen GRATIS!
  3. Pretpark arrangement – Bobbejaanland – Spannend weekendje weg in Belgie
  4. All-inclusive Dagarrangement – fantastisch uitje met de hele familie
  5. Kerst Efteling Arrangement – Genieten van de Kerst in Brabant en de Efteling

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl