Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

VIP Seizoensarrangement in Twente

Zonovergoten dagen en zwoele avonden. Geniet volop van de zomer bij Landgoedhotel De Wilmersberg! De Twentse natuur staat in bloei en de aangename temperatuur en het zonnetje lokken ons weer naar buiten. Het leven wordt vertraagd in de zomerzon: met een goed glas frisse wijn geniet u op het mooiste terras van Overijssel.

Wellness & Beauty
Op en top genieten, uw gedachten op nul terwijl u weldadige schoonheidsbehandelingen ondergaat. Dat is het heerlijke gevoel dat ‘Wellness & Beauty De Wilmersberg’ u kan geven. In een frisse, kleinschalige setting en prachtige omgeving, beleeft u een heerlijk Beauty & Wellness arrangement met overnachting. Totale ontspanning in de sauna, een heerlijke massage, een intensieve beautybehandeling of gewoon even bijkomen in het zwembad, de whirlpool of het Turks stoombad. Met een Beauty & Wellness arrangement met overnachting komt u gegarandeerd helemaal tot rust.

Wie ‘Wellness & Beauty De Wilmersberg’ eenmaal heeft ontdekt, komt graag en met vaste regelmaat bij ons terug. Onze schoonheidsspecialistes staan met deskundige kennis en persoonlijke aandacht voor u klaar. U kunt een dagarrangement of losse behandeling reserveren of een uitgebreid en verrassend Beauty & Wellness arrangement met overnachting. De keuze is aan u.

Wilt u meer weten over deze geweldige aanbieding in Twente?Vip Seizoensarrangement – Genieten op een landgoed in Twente!