Menu
Entertainment / Muziek / Uitgelicht

De zomerhit van 2012

Hoewel het nummer al uit kwam in 2011, lijkt het er toch sterk op dat we niet langer hoeven te zoeken naar de zomerhit van 2012.

 

Afgelopen winter en eigenlijk ook dit voorjaar werden de hitlijsten nog gedomineerd door Michel Teló met zijn “Ai Se Eu Te Pego“. Het nummer dat zeker niet zou misstaan als zomerhit deed het uitstekend en stond in veel landen op de hoogste plek in de charts. Uit het succes van Ai Se Eu Te Pego blijkt ook wel dat het niet uit maakt of het zomer of winter is, goede nummers komen altijd wel boven drijven.

 

Gusttavo Lima
De hit voor komende zomer is afkomstig van Gusttavo Lima en het nummer heet Balada Boa. Het is algemeen bekend dat ze in Brazilië wel van een feestje houden en bij een goed feest hoort natuurlijk goede muziek. Michel Teló zette vorig jaar de wereld op z’n kop met de giga hit Ai Se Eu Te Pego en komende zomer is het de beurt aan de 22-jarige Gusttavo Lima die wederom uit Brazilië komt.

 

Neymar is al binnen
Micheal Teló die in Zuid-Amerika is uitgegroeid tot een superster heeft er dus een concurrent bij. Aandacht zal Balada Boa genoeg krijgen nu ook het Braziliaanse wonderkind Neymar het nummer heeft omarmd. Er circuleren zelfs al video’s op Youtube waarin Neymar te zien is samen met Gusttavo Lima. Hoewel Neymar beter kan voetballen dan zingen geniet de speler duidelijk van de aandacht.

 

De voetballer van Santos was zo’n beetje de eerste die zijn doelpunten vierde met het dansje van Ai Se Eu Te Pego. Al gauw volgde Christiano Ronaldo en vanaf dat moment was het eerder regel dan uitzondering om op die manier een doelpunt te vieren. Of het zover gaat komen met de hit van Gusttavo weten we natuurlijk nog niet maar de voortekenen zijn in ieder geval goed.

 

Gusttavo Lima – Balada Boa