Menu
Beauty / Lifestyle / Uitgelicht

Vrouwen kiezen voor cosmetische ingreep voor jonger uiterlijk

Wie wil er niet jonger uit zien? Het grootste gedeelte van de mannen verft hiervoor zijn haar om dit te bewerkstelligen. Waar vrouwen vroeger ook vaak voor dit soort oplossingen kozen, overweegt 42 procent nu een cosmetische ingreep om er jonger uit te zien.

 

Dit blijkt uit een onderzoek van een Frans tijdschrift. Het tijdschrift onderzocht onder 2.000 mannen en vrouwen wat zij er voor over hebben om er jonger uit te zien. Vooral vrouwen blijken het belangrijk te vinden er jonger uit te zien. Vrouwen verkiezen een cosmetische ingreep boven het verven van het haar. Onder de mannen neemt slechts 18 procent een cosmetische ingreep in overweging.

 

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een cosmetische behandeling. Voornamelijk hoor je dat mensen kiezen voor botox om die de huid van het gezicht wat strakker te trekken, waardoor de rimpels minder zichtbaar zijn. Daarnaast kiezen mensen vaak voor een ooglidcorrectie.

 

Een cosmetische behandeling is niet altijd noodzakelijk. Tegenwoordige zijn er ook heel veel verschillende anti-aging-crèmes. Dus er zijn verschillende mogelijkheden om er jonger uit te zien. Maar ben je niet gewoon zo jong als je je voelt en straal je dat ook uit?

 

Ook met een heerlijke gezichtsbehandeling voel je je vaak al een stuk jonger en frisser.