Menu
Entertainment / Televisie / Uitgelicht

Wie is de Mol? 2012

Gisteravond was het zover, de winnaar, de verliezer en natuurlijk de ”Mol” werden bekend gemaakt in de laatste aflevering van het populaire tv programma Wie is de Mol!? 

 

Weken lang zaten Wie is de Mol? fans op donderdagavond rond half 9 voor de buis gekluisterd om geen moment van het populaire programma te missen. Gisteravond was dan eindelijk te zien op Nederland 1 wie het programma gewonnen had en wie nou daadwerkelijk de echte ”Mol rol” op zich had genomen. Anne-Marie Jung, Liesbeth Staats en Hadewych Minis namen het vorige week al tegen elkaar op in de finale, alleen werd er toen nog niets bekend gemaakt.

 

Gisteravond werd duidelijk dat Hadewych het spel gewonnen had en dat Liesbeth 2e werd in deze spannende afvalrace. Anne-Marie Jung werd dus onthuld als slinkse mol. Voor vele was dit een verassing, want zij gaven aan dat Liesbeth Staats ook erg verdacht was in het hele spel.

 

Ook deden onder andere rapper Dio, politicus Frits Huffnagel, cabaretier Tim Kamps en zwemkampioen Maarten van der Weijden mee aan deze spannende strijd, maar vielen al eerder in het programma af. De presentator en tevens winnaar van vorig seizoen van het programma Art Rooijakkers, gaf aan dat er volgend jaar een nieuw seizoen van Wie is de Mol? volgt.

 

Op http://www.widm.nl/hints.html zijn alle aanwijzingen te lezen die allemaal te associëren zijn met de ”Mol”.