Menu
Uitgelicht / Vakantie

Zon, Zee en Strand – Zomervakantie 2013

Hoewel het nu nog winter is, zijn vele van jullie vast al weer bezig met die oh-zo belangrijke vraag. Waar gaan we komende zomer naartoe op vakantie? Naast de plekken die iedereen vast wel kent zijn er ook wat minder bekende plaatsen die zeker de moeite waard zijn om de warmste weken van het jaar door te brengen.

 

Als je graag naar Spanje wilt dan liggen Blanes, Calella, LLorret de Mar en Salou erg voor de hand. Ook El Arenal, Magaluf en Malgrat de Mar zijn zeker de moeite waard. In Portugal is het in de Algarve gelegen Albufeira erg populair. Ga je liever naar Italië dan is Rimini is zekerheidje voor een topvakantie.

 

Liever Turkije of Griekenland?
Jaarlijks trekken er ook duizenden jongeren naar het Griekse Chersonissos en ook het Bulgaarse Sunny Beach is traditie getrouw erg in trek. Marmaris en Alanya liggen in Turkije en zijn ook nog altijd erg geliefd onder vakantiegangers.

 

Ayia Napa
Wie eens wat anders wilt moet zich zeker eens later informatie over Ayia Napa. De op Cyprus gelegen badplaats is de afgelopen jaren erg populair geworden en ook steeds meer Nederlanders brengen er hun vakantiegeld naartoe. Een andere ietwat alternatieve bestelling is Siófok, dat ligt in Hongarije. Ook hier trekken steeds meer groepen jongeren naartoe om optimaal van de zomer te genieten.