Menu
Dagje uit / Dagjes uit / Familietrip / Landen / Vakantie / Vrije tijd / Vrije tijd / Weekendje weg

bijzondere vakanties

Tips voor bijzondere vakanties

Heeft u net als ik een passie voor reizen. Reizen die je nooit meer vergeet en altijd je gedachten versterken. Er zijn niet veel organisaties die u dit kunnen bieden. Tenzing Travel is al sinds jaar en dag een verre reizen specialist. In dit artikel zal ik u wijzen op een aantal hele bijzondere reiservaringen.

Rondreizen
Veel mensen dromen over prachtige rondreizen en sommigen doen het ook. Ter gelegenheid vaak van een speciale gebeurtenis. Een rondreis is tegenwoordig heel bereikbaar en u kunt er van meer dan 1 in uw leven genieten. Een grote rondreis america, rondreis thailand of een rondreis zuid afrika.
Grote reizen tegenwoordig bereikbaar voor iedereen. Laat u verrassen.

Prachtige eilanden
Prachtige stranden, azuurblauwe zee, een mooie natuur, maar vooral ook rust! Een vakantie seychellen is  ideaal voor een natuur- en strandliefhebbers. Maar ook voor romantici en honeymooners is bijvoorbeeld een vakantie hawaii een bijzondere ervaring.

Trouwen en dan op reis?
Een huwelijksreis  Malediven is bij velen de ultieme romantische strandbestemming. Wanneer jullie uit het watervliegtuig stappen worden jullie omringd door parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee.
Geniet van de rust, stilte en verder helemaal niets…

Veel leesplezier !
Redactie Web.nl
Rob Kraaijenvanger