Menu
Landen / Vakantie / Vrije tijd

Top 10 campings voor senioren

piantelle

Camping Piantelle

Een camping voor senioren
Senioren willen graag ook kamperen. Kiezen is soms lastig. Gelukkig is er een top 10 campings beschikbaar, speciaal voor oudere mensen!

De allermooiste camping
De nummer 1 is camping Piantelle. Deze camping aan het Gardameer in Italië heeft de beschikking over meerdere luxe stacaravans. Deze camping heeft al diverse prijzen gewonnen.

Eden
Op nummer 2 staat camping Eden. Deze camping is eveneens gevestigd in Italië. Het heeft luxe stacaravans te huur en mooie bungalowtenten.

Bella Austria
De nummer 3 is Bella Austria. De camping ligt in de Oostenrijkse provincie Stiermarken. Er is veel zuivere berglucht en deze camping is uitstekend geschikt voor rustzoekers.

Tonnara
Camping Tonnara staat op nummer 4. Het ligt aan de zuidwestkust van Sardinië. De appartementen zijn voorzien van een gemeubileerd terras en uitgerust met airconditioning.

Okay Lido
Okay Lido ligt aan een van de meest populaire meren in Noord Italië en staat op nummer 5. U kunt er zonnebaden met uitzicht op de besneeuwde bergtoppen. Het is een rustige en kleinschalige camping.

Franse camping
Le Val de Bonnal is omringd door verschillende meren en ligt midden in Frankrijk. De kampeerplaatsen zijn royaal en u kunt er prima wandelen. Een prima plek voor nummer 6!

Camping Le Val de Bonnal

Camping Le Val de Bonnal

Camping Krk
Camping Krk ligt op het eiland dat dezelfde naam heeft als de camping. Het heeft veel historische en culture plaatsen en staat terecht op nummer 7.

Domaine du Verdon
Camping Domaine du Verdon ligt midden in schitterend Frankrijk en staat op nummer 8. Er is een groene omgeving en er is volop ruimte voor uzelf. U kunt er uitstekend wandelen.

I Pini
Op camping I Pini staat op nummer 9 en ligt dichtbij Rome, midden in een bosrijke omgeving. De shuttlebus maakt een trip naar Rome erg gemakkelijk.

Tiglio
Camping Tiglio sluit af op nummer 10 en ligt ook aan het Gardameer. Het heeft ruime appartementen en ligt in een schitterende omgeving.