6 TIPS voor een Super leuke Familiedag

6 TIPS voor een Super leuke Familiedag

Bent u dit jaar aan de beurt voor het organiseren van de volgende Familiedag? Bij het organiseren van een familiedag komt veel kijken en is het belangrijk rekening te houden met de gehele familie. Of u nou op zoek bent naar een compleet verzorgde dag voor de hele familie of een paar uurtjes vertier met activiteiten en lekker eten, bij het organiseren van een Familiedag is het belangrijk rekening te houden met de volgende zaken:

Stap 1 – Wanneer?
Als eerste is het belangrijk een geschikte datum te vinden waarop iedereen kan. Dit kan al een hele klus zijn met een drukke baan, sport en de kids. Plan daarom een datum ruim in het voren, zodat iedereen deze datum ook vrij kan houden voor de familiedag.

Is er een datum gekozen? Super! De moeilijkste stap is nu genomen en het vinden van een geschikte accommodatie kan nu beginnen.

Stap 2 – Waar?
Nederland kent vele leuke en diverse gebieden. Waarschijnlijk is dit niet de eerste familiedag en zijn jullie al op vele plaatsen in Nederland geweest. Willen jullie graag naar een locatie waar jullie al eerder zijn geweest of toch liever naar een hele andere locatie in een andere plaats? U kunt er dan voor kiezen om dicht bij huis te blijven of juist iets verder weg te gaan. Populaire regio’s voor een familiedag zijn: de Veluwe, de Achterhoek, Giethoorn, Brabant en op het water bij Utrecht.

Stap 3 – Wat?
Wat gaan jullie doen tijdens de familiedag? Moet het een hele dag worden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat of willen jullie een leuke activiteit doen, aansluitend lekker eten en dan gaat ieder weer zijn eigen weg? Alles is mogelijk tijdens het organiseren van een familiedag. Leuke activiteiten, lekker eten en lekker bijkletsen met de hele familie.

Nog geen idee waar u de volgende familiedag wilt houden? Bekijk dan de volgende 6 TOPPERS voor een Super leuke Familiedag in Nederland:

  1. Varen in Giethoorn – Gieters Barbecue en Buffet
  2. Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland
  3. Groepsuitje wandelen en varen door de Biesbosch – Ga op safari met een gids
  4. Zondagmiddagarrangement in de Achterhoek – Genieten van een complete familiedag
  5. Zeilavond van de Knar arrangement – zeiluitje vanuit Spakenburg
  6. Sloep varen met familie of vrienden door de kanalen van Den Haag

Nog niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor al onze TIPS voor een leuke Familiedag!

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl