Menu
Familieuitje

Beleef de Pasar Malam in Burgers Zoo

Ga er in de kerstvakantie even tussenuit naar de Pasar Malam in Burgers’ Zoo! De Pasar Malam is de warmste Indonesische markt, hij vindt plaats in het overdekte tropisch regenwoud van de Bush. Er is heerlijk eten en drinken om van te genieten en mee naar huis te nemen. Mooie lichtornamenten zorgen voor extra sfeer.

Burgers’ Zoo organiseert 19 december tot en met 3 januari (uitgezonderd 24 december, kerst, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag) maar liefst elf sfeervolle avonden in het volledig overdekte tropische regenwoud van de Bush. Vanaf 15.00 uur kunt u tijdens de Pasar Malam dagen voor 10 euro naar binnen, terwijl het park op deze avonden pas om 20.00 uur sluit.

AUTHENTIEKE INDISCHE GERECHTEN
De Pasar Malam in de Bush is inmiddels in de wijde omgeving beroemd om zijn heerlijke authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant. Tijdens de Pasar Malam hebben we een uitgebreid en extra voordelig Indonesisch buffet in het Bush Restaurant. Onze chef kokkin is pas tevreden als de smaak haar in gedachten direct terug brengt naar haar geboorteplaats op Java!

Pasar malam

TWEE PODIA VOL ZANG EN DANS
Bezoekers ontdekken in de Bush meer dan 60 stands met Indonesische producten en lekkernijen. Zowel op het Bushterras als binnen in het Bush Restaurant is er elke avond een gevarieerd en luisterrijk programma vol muziek, zang en dans van beroemde Indische topacts. Voor de grote én kleine kinderen is er bovendien een gratis Indonesisch drakenmasker.

OVERDEKT WARM BINNEN
De Bush, Desert en Ocean blijven ’s avonds open, net als het Bush Restaurant, het Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle.

De Safari, Mangrove, vogel- en mensapenafdeling sluiten om 16.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren. Vanwege kou en nachtrust gaan de tijgers ook rond 16.00 uur naar hun verwarmde binnenverblijven, waar ze helaas niet zichtbaar zijn voor de bezoekers.

KOOP KAARTEN MET KORTING!
Bezoekers kunnen elf dagen lang genieten van de Pasar Malam in de Bush: 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29, 30 december 2015 en 2 & 3 januari 2016. Vanaf 12.00 uur gaan de stands van de Pasar Malam in de Bush open. Vanaf 15.00 uur kunt u bovenstaande dagen voor een speciaal actietarief van 10 euro (bijna 50% korting) naar binnen.

Wilt u ook genieten van Pasar Malam in Burgers Zoo?