Menu
Familieuitje

Aanbieding: Familieweekend in Sauerland

Het hotel is centraal gelegen tussen bekende toeristenoorden als Willingen en Winterberg. In 1975 is de voormalige dorpsschool van Andreasberg ingericht als hotel, sinds die tijd genieten vele honderden vakantiegangers uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland van de unieke gastvrijheid die geboden wordt.

Sauerland
Het Sauerland is natuurlijk een gebied dat bekend staat om de prachtige natuur en de vele mogelijkheden als het gaat om wintersport, wandelen, nordic walking, motorrijden, mountainbiken, fietsen of het maken van tourtochten met de auto. En het aardige is: Landhuis Hotel der Hollander ligt op slechts 2 uur rijden vanaf de grens met Nederland!

Direct vanuit het hotel zijn er vele routes die u kunt volgen waarvan één de Bestwiger Panoramaweg is. In vier tochten wandelt u de Bestwiger Panoramaweg helemaal rond die in totaal 53 kilometer lang is. De route bestaat uit prachtige vergezichten op het Sauerlandse berglandschap, en telkens ziet u overblijfselen van de honderden jaren oude bergmijnbouw langs de weg.

Panorama Park Sauerland Wildpark:
Panorama Park Sauerland Wildpark: is drieparken in 1: Een park met wilde dieren. 2: Een grote speelplaats met veel klimrekken voor alle leeftijden. 3: Een pretpark met roddel-, kabel- en glijbanen.

Bij dit verblijf zit entree voor dit leuke park voor jong en oud inbegrepen.

Wilt u ook genieten van deze heerlijke aanbieding: Familieweekend in Sauerland?