Menu
Bedrijfsevents

Nieuw: Avond zeilen op het IJsselmeer

Na het werk samen heerlijk een avond ontspannen op het water, met alle rust en misschien zelfs wel een prachtige zonsondergang op het IJsselmeer. Geniet ook eens van een avondje zeilen en stap aan boord met familie, vrienden of collega’s!

Bij deze avond zeiltocht is inbegrepen:

  • Huur schip
  • Servicekosten
  • Onbeperkt consumpties aan boord
  • Tapas Diner

Rond 19.00 uur wordt u vriendelijk ontvangen met een feestelijk welkomst glaasje met bubbels door de bemanning van ‘de Selene’. Het schip verlaat de haven en zet koers richting het IJsselmeer.

Zowel binnen als buiten kunt u onderweg genieten van het prachtige uitzicht over het water en de gezelligheid met elkaar. We varen langs Marken en Volendam, waarbij de overheerlijke warme en koude Tapas worden geserveerd o.a. bestaande uit Albondigas, kip gebakken in knoflook, frisse aardappelsalade, wraps met zalm en rucola, mediterrane broodsoorten met tapenades & aioli alles vers bereid in onze eigen kombuis! Vanuit onze bar schenken wij diverse drankjes als bier, wijnen & frisdranken.

Voor wie wil, is er de mogelijkheid mee te helpen met het hijsen van de zeilen, maar lekker uitbuiken aan dek mag natuurlijk ook… Met een heerlijk kopje koffie en chocolade lekkernij sluiten we de avond rond 23.00 uur weer af in de haven van Monnickendam.

Lees hier meer over deze Avond zeilen op het IJsselmeer
Bekijk hier meer mogelijkheden voor Zeilen met je team!

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl