Menu
Familieuitje

Aanbieding: Weekendje Weg in Drenthe en bezoek Dierenpark Emmen

Kom gezellig met zijn 2-en of met het hele gezin naar ons knusse familiehotel in Drenthe. Ons familiehotel is gelegen in het hart van Drenthe in het pittoreske esdorp Elp nabij Westerbork. Op ongeveer 20 minuten rijden ligt Dierenpark Emmen, tijdens dit gezellige familiearrangement krijgt u 1 dag entree voor dit park.

De uitgestrekte wandel- en fietspaden nodigen uit om de prachtige Drentse natuur te verkennen die rondom het hotel volop aanwezig is. Diverse bezienswaardigheden bevinden zich op fietsafstand van het hotel en ook plaatsen als Assen, Emmen en Hoogeveen zijn goed te bereiken.

Gezellig familiehotel
Ons familiehotel beschikt over 18 lichte en ruime hotelkamers welke eind 2013 volledig nieuw zijn ingericht. Maar nog steeds met de heerlijke bedden voor een goede nachtrust.

De kamers bevinden zich zowel op de begane grond als de 1e etage en enkele kamers zijn volledig aangepast voor de mindervalide gasten.

De onlangs gerenoveerde bar is een rustpunt na een dag vol van activiteiten. Heerlijk zitten bij de openhaard of een potje biljart spelen brengt u weer helemaal tot rust. Bij mooi weer is het ook zeker goed vertoeven op het zonnige terras!

Het restaurant staat in de omgeving goed bekend en heeft een menukaart welke per seizoen wisselt. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streek- en seizoensgebonden producten. De keuken is dagelijks tot 20.00 geopend en ook voor de lunch kunt u hier terecht

Ruime kamers
Diverse fiets- en wandelpaden lopen langs het hotel. U sluit zo aan op het fietsknooppuntennetwerk maar wij hebben ook mooie routes voor u klaarliggen. Of u nou te voet, te paard, op de fiets, de motor of met de auto onze mooie provincie Drenthe wilt verkennen wij biedent u alle faciliteiten.

Door de unieke sfeer en Drentse gastvrijheid voelt u zich onmiddellijk thuis. Dit is met recht een ‘thuis weg van huis’. Niets wordt nagelaten om uw verblijf tot een succes te maken.

Wilt u ook genieten van deze geweldige aanbieding in Drenthe? Boek dan nu het Weekendje Weg met bezoek aan Dierenpark Emmen in Drenthe.