Menu
Fietsen

Nieuw: Overnachten in een Luxe Villa aan de IJssel

Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom ligt het Gelderse dorp Dieren. Aan de Noorderstraat in Dieren staat onze Villa. Het pand is in 1880 gebouwd als houtzagerij en na een grote renovatie in 2007 stijlvol ingericht om gasten te ontvangen in alle luxe en met alle comfort.

Overnachten in een luxe villa aan de IJssel
Villa Veertien heeft de allure van een hotel maar het gezellige karakter van een Bed and Breakfast. De tuin van Villa Veertien ligt direct aan de IJssel en gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de rivier en de uiterwaarden.

Villa VeertienVilla Veertien, Dieren

Wat is er te doen in de omgeving?
Dieren is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de omgeving. Arnhem ligt op ongeveer 15 minuten rijafstand. Ga er een lekker dagje op uit om te winkelen of een bezoek te brengen aan één van de musea die Arnhem rijk is. Ook het Hanzestadje Doesburg ligt op nog geen 5 minuten rijafstand of nog geen 20 minuten fietsafstand en is zeker een bezoekje waard. Bezoek het historische stadscentrum en kijk waar de echte Doesburgse Mosterd vandaan komt in het Mosterdmuseum.

Houdt u van fietsen of wandelen? Nationaal Park de Hoge Veluwe is dichtbij en hier kunt u genieten van verschillende fiets- en wandelroutes. U kijkt uw ogen uit in het Nationaal Park en zult meerdere keren versteld staan van de prachtige natuur.

Wilt u ook eens genieten in Dieren en overnachten in een luxe villa aan de IJssel?