Menu
Fietsen

Redactie TIP: Fietsweekend in Giethoorn

Langs rustige polderwegen, met links en rechts natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen, rietlanden, weilanden, slootjes, meren, hier en daar een molen. Verblijf in het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben op de fiets.

Het hotel
Hotel De Jonge is een sfeervol, romantisch hotel met een persoonlijke sfeer en gastvrijheid aan de rand van het oude karakteristieke dorp Giethoorn.

De kamers
Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Dit uitje heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6. Een erg leuk uitje waarbij u gastvrijheid, kwaliteit en orginaliteit kunt verwachten. Aanbevolen door boekers en de redactie van Recreatief.nl.

Hotel de Jonge

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“zeer goede bediening heel vriendelijk lekker eten kamer een beetje aan kleine kant en benauwd (kamer 1) leuke mensen en voor herhaling vatbaar”
Piere Cox geeft een 8.

“Een prima arrangement vooral de gastvrijheid in het hotel was een feest. Jammer dat het weer niet meegewerkt heeft voor het fietsen.”
Ans van Spronsen geeft een 9.

“Mooi hotel, zeer vriendelijk personeel en goede bediening. Fijne keuken. Een min puntje was, dat we buiten moesten om naar onze kamer te gaan. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen. Ik zou zeggen, doen zo verder.”
M. de Muynck geeft een 9.

Klik hier als u meer wilt weten over dit uitje of bel 0800-5405405 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over Op de pedalen – Fietsarrangement van Hotel Restaurant de Jonge.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl