Vanaf 24 juli: Drentse Fiets4Daagse

Vanaf 24 juli: Drentse Fiets4Daagse

De Fiets4Daagse is een fietsevenement, waaraan jaarlijks ca. 14.000 mensen mee doen. Uit alle windstreken van Nederland en zelfs vanuit andere landen komen deelnemers naar Drenthe om te genieten van de natuur, de rust en de ruimte. Dit jaar vindt de Drentse Fiets4Daagse plaats van 24 tot en met 27 juli.

Drentse Fiets4Daagse

Wij nodigen u graag uit om de Drentse Fiets4Daagse te beleven. Fietsen van een leuke bezienswaardigheid naar een gezellig terras waar u kunt genieten van een heerlijk kop koffie. In de startplaatsen en onderweg wordt er van alles georganiseerd. Doe ook mee en geniet van de gezelligheid van de Drentse Fiets4Daagse. 4 dagen is de uitdaging maar 1 dag meefietsen kan ook.

Het route-aanbod om een deel van Drenthe te verkennen is groot, gezien de 8 startplaatsen die de Fiets4Daagse kent. Elke startplaats heeft haar eigen unieke kenmerken en charme. Om tot een keuze te komen, nodigen wij u uit om de programma’s, de routes en de activiteiten per startplaats te bekijken. U kunt starten in : Assen, Emmen, Meppel, Diever, Dalen, Norg, Westerbork en Hoogersmilde.

Wilt u ook meer informatie of deelnemen aan de Drentse Fiets4Daagse?

Recreatief.nl