Menu
Groepsuitjes

27 September: Maffia-Las Vegas Avond Gelderland

All inclusive Themafeesten – al vanaf 4 personen
In het Gelderse Doesburg kunt u al vanaf 4 personen een gezellige thema-avond organiseren. Houdt u wel van een Feestje op de Boerderij en bent u een groot fan van Maffia & Las Vegas?

Op zaterdag 27 september is er weer een Maffia-Las Vegas themafeest, en dit al vanaf 4 personen! Bent u met een kleinere groep en wilt u graag wel genieten van een themafeest? Aarzel dan niet en boek nu! Bel 0800-5405405 en geniet van een geweldige avond uit.

Maffia LAS VEGAS thema-avond
Als bewaking staat de politie bij de ingang. Alleen genodigden van “Mister Al Capone” komen binnen in het feestpaleis.

De Mister Al Capone-crew verheugt zich op uw komst. De spannende avond begint. Het voor u vastgelegde entertainment is natuurlijk ook van top-niveau. Voor de romantici onder ons: als rustpuntje tijdens het eten is het genieten van DJ Henry.

Mister Vegas komt op staat. Heeft u altijd al een keer op de foto gewild met de grote Mister Al Capone? Bij IJsselhoeve photo-fun maken wij uw stoutste dromen waar. De Crazy-Poker-Casino-tafels staan gereed, waar u met vals geld een gokje kunt wagen. Drank en eten is er volop, want Mister Al Capone heeft alles omgekocht… Een absoluut hoogtepunt is de Hollywood Ice-Cream-Parade, een ijstaart van 2 meter hoog met vuurwerk. Dat wordt smullen. Als rode draad hebben we Hollywood orkest bereid gevonden om de dansvloer te laten trillen op zijn grondvesten. En als Hollywood-discomachine op volle toeren is, is er nog maar één mogelijkheid; “Put on your dancing-shoes and dance”. Rond middernacht zal Mister Al Capone een openbare verkoping houden, waar u met de gewonnen fiches kunt bieden op verrassende prijzen.

Een avond met onbeperkt drankjes, koud en warm buffet en een fantastisch dessert..

Deze avond is inclusief:

  • Mok vers gezette koffie met wat lekkers
  • Alle drankjes (van een spa blauw tot een franse cognac)
  • kunt u genieten van een overheerlijk uitgebreid koud en warm buffet met heel veel lekkernijen.
  • het nostalgische ijscokarretje voor een overheerlijk ijsje
  • spannende prijzen

Prijs: € 52,50 p.p. (all-inclusive)

Wilt u meer weten over het Maffia Feest? Klik dan hier voor meer informatie of bel 0800-5405405.