Menu
Groepsuitjes

3 TOPPERS voor een All-inclusive Zeilweekend

Beleef een heerlijk Zeilweekend op een van deze prachtige schepen. Met een zeilweekend met familie en vrienden komt u weer eens even tot elkaar en geniet u van de prachtige Hollandse wateren.

Wij hebben voor u een speciale TOP 3 samengesteld met 3 geweldige Zeilweekenden.

1. Weekendje Zeilen in Friesland met priveles

Als u op een leuke en eenvoudige manier in een weekend de beginselen van het zeilen wilt leren, bent u bij ons aan het goede adres. Samen met uw partner, vrienden of het hele gezin, alles is mogelijk.

Uw ontspannen weekend begint al op vrijdagavond als u aankomt bij het hotel waar u logeert en ontbijt. Zaterdagmorgen bent u om 10.00 uur welkom in Idskenhuizen, waar u zeilles krijgt van een ervaren instructeur van Zeilschool Neptunus.

Zeil- en Surfschool Neptunus ligt aan de rand van het rustieke dorpje ldskenhuizen, dicht bij de Koevorde. Dit idyllische meer is een beschermd natuurgebied in het hart van de Friese Zuid-Westhoek. Het meer staat direct in verbinding met de Langweerder Wielen, het Heegermeer, Sneekermeer, het Slotermeer en Tjeukemeer. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om lange en afwisselende tochten te maken. De grote stabiliteit, de geringe diepgang en de ruime kuip maken dat de Valk een ideale toer- en lesboot is.

zeilen

2. Beleef één van onze onvergetelijke individuele zeilreizen

Individuele inschrijf zeilreizen aan boord van een klipper
Altijd al mee willen gaan op een zeilreis? Tijdens deze reizen kunt u zich inschrijven vanaf 1 persoon!

3 sterren tweemastklipper
Op de 3 sterren tweemastklipper de Boekanier is het luxueus vertoeven.
Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren.

Actief meevaren als passagier op de Boekanier is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

3. Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen
Zeilen op de Hollandia is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uw vrienden of een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl