Menu
Groepsuitjes

Actief Feest: Bowlen en Dineren in Egmond aan Zee

Voor een gezellig avondje uit om een actief maar ook vooral gewoon gezellig familiefeestje te beleven is dit zeker een aanrader. Voor een familiefeest waar iedereen wat aan heeft!

Bowlen en Dineren met uw Familiefeest in Egmond aan Zee
Voor een gezellig avondje uit om een actief maar ook vooral gewoon gezellig familiefeestje te beleven is dit zeker een aanrader. In de nieuwe feestzaal kunt u bowlen, gezellig borrelen aan de bar of in de ‘ 70-s leather look ronde zitgelegenheden eens rustig bijpraten en tussendoor een strike gooien op de spectaculaire bowlingbanen.

Voor een Familiefeest waar iedereen wat aan heeft!

Schitterende feestlocatie voorzien van alle gemakken
In het Noord-Hollandse Egmond aan Zee vindt u in Hotel Zuiderduin deze spectaculaire nieuwe feest- en bowlingzaal waar u met uw familie alle tijd kunt nemen om een fantastisch familiefeest te vieren. En komen de feestgangers van ver? Geen punt, dan kunnen ze ook nog blijven overnachten in dit 4-sterren hotel.

De nieuwe feestzaal geeft dat 70-s gevoel!
De Lucky Strike Bowling beschikt naast de bowlingbanen over een verlichte dansvloer. Het is mogelijk om deze zaal exclusief af te huren voor grote feesten. De stijl laat zicht het best omschrijven als retro. Met jaren ’70 elementen, zoals de ronde voren, rode en oranje kleuren en leather look interieur waant u zich in de jaren ’70. Iedereen zal zich aangetrokken voelen tot de bowlingbanen en de verlichte dansvloer, waarbij een DJ voor swingende muziek zal zorgen. Kleine groepen kunnen het bowlen combineren met een heerlijk diner in ons restaurant.

Wilt u meer weten over het actieve Feest: Bowlen en Dineren in Egmond aan Zee?